Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor het delen van bestanden voordat pc

Jullie kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jou computer kan moeilijk bestaat. Moderne overvloed biedt maar veel oplossingen. In dit artikel leert u waarmee u absoluut programma kiest om bestanden naar uw computer aan te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u moet zoeken en welke ingeval de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een interessant -programma aan het online overzetten met bestanden te kiezen, moet u voor verschillende karakteriseren letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat door je opkomt. We kan niet deze persoonsgegevens met handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Allemaal digify -services dat in dat artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is zeker onderwerp voordat een bizar artikel, een laat jouw de aan specialist doen.

Gemak

Dit is een van de leidend factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze omvatten functies die het bestaan van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak met het opslaan van bestanden – jullie moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent in een paar stappen vinden.

Keuze om papieren rechtstreeks in de repository te creëren. Door dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende diensten geïntegreerd.

Jij moet volledige controle bezitten over jouw verzenden of ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan worden bewerkt, zal het de geschiedenis betreffende het opereren zijn.

Het is geweldig ingeval er door de pc-versie ook dezelfde mobiele variatie komt.

Bevelen

Iedereen kan het leidend tarief kiezen met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen voordat wat jullie niet van plan bent te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft en sommige niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het bleek dat deze cijfer toch wel anders bestaat in opslagservices. Onderhand sommige u toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn meerdere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service betreffende Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakje van elke Apple-services, die niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel zijn de express synchronisatie betreffende bestanden voor alle apparaten, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan daarnevens dienen wanneer een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven van gezinstoegang voor maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is een van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips bij de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen jullie aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in uw applicaties door dit rendement.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijkertijd te werken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en u prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden bovendien zien in uw map waar ze waren voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt deel uit met het Google-systeem, wat absoluut snelle plus gemakkelijke integratie met bestaat andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

Laat een reactie achter