Sportief ontwikkelen

SPORTIEF ONTWIKKELEN

Work-aut is de studio binnen Loods360 die zich richt op het sportief ontwikkelen van mensen. Dit wordt ingezet als middel om mensen te ondersteunen en te trainen in het verder ontwikkelen op zowel het mentale als fysieke vlak. Wij hebben ons hierbij gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen met autisme.

Communicatie is moeilijk voor mensen met autisme. Daarnaast is het aangeven van grenzen een terugkerend probleem wat kan lijden tot problemen in het dagelijkse functioneren. Autisme brengt verschillende beperkingen met zich mee in het sociaal en communicatief functioneren. Dit heeft invloed op de persoonlijke ontwikkeling van de persoon met autisme.

Het doel is om mensen met autisme door middel van een gerichte training te activeren en te ontwikkelen, zodat ze mentaal en fysiek sterker en weerbaarder worden om vanuit hun persoonlijkheid deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces en het dagelijkse leven.

WORK-AUT STUDIO

Op ons nieuwe adres aan de Industriestraat 23 is ook een nieuwe studio ingericht. Onder de naam Work-Aut worden verschillende groeps,- en individuele trainingen gegeven. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige apparatuur. De studio is voorzien van airconditioning waardoor er een aangename temperatuur heerst om te trainen. Daarnaast is er voldoende kleedruimte aanwezig.

WEERBAARDER DOOR BOKSEN

De training weerbaarder door boksen zegt het al. Je wordt getraind om d.m.v. boksen je weerbaarheid te vergroten. Uit ervaring in het werken met mensen met autisme is gebleken dat men minder weerbaar is geworden door wat de gevolgen van het autisme hebben veroorzaakt. Faalangst, gepest, minderwaardigheidsgevoel, geen eigenwaarde, negatieve ervaringen etc.

In theorie kun je inzicht krijgen in wie je bent, wat je kan, wat je wil en wat je niet wil. Dit kun je in de praktijk ervaren, trainen en ontwikkelen middels de training weerbaarder door boksen. Je leert je eigen grenzen ervaren, bewaken en aangeven. Daarnaast kun je ontladen omdat dit proces de nodige emoties teweeg brengt die soms moeilijk te bewoorden zijn.

Logo Loods

Industriestraat 23

7005 AN Doetinchem

0544 – 700202

info@workmatecompany.nl