over ons

Dit is Loods360

Loods360 biedt deelnemers de mogelijkheid om zich creatief, sportief en cognitief te ontwikkelen. Vanuit een duidelijke visie en een groot hart voor de cliënten zetten we samen met hen de weg uit naar een gelukkiger, zelfstandiger leven met meer toekomstperspectief. Door goed naar ze te kijken en te luisteren naar wat nodig is, dragen we zorg voor een passend aanbod. In deze zoektocht werken we nauw samen met de omgeving van de deelnemers en met samenwerkingspartners die werken vanuit een zelfde visie. Op deze manier kunnen wij de begeleiding en ondersteuning zo passend mogelijk maken.

De kracht van jezelf zijn

Loods360 is opgezet voor mensen met autisme door mensen met autisme in de leeftijd vanaf 12 jaar. Door te kijken, te luisteren, creatief, cognitief en sportief te ontwikkelen is deze organisatie ontwikkeld tot wat hij nu is. Gericht op de persoon en zijn of haar omgeving. Is het wanneer je autisme hebt dat jij de wereld moet gaan begrijpen, moet de wereld jou autisme leren begrijpen of is er maar één wereld waarin we elkaar moeten leren begrijpen ghostwriter. Back to basic en normaliseren van het ” je zijn” is de manier waarop Loods360 wil werken.

Wat cliënten zeggen

Een ongelofelijk fijne plek voor mensen met Autisme of die vast lopen in het leven. Op deze plek word je echt geholpen met de omgang van je beperking of zaken waarop je vast loopt. Een absolute aanrader om jezelf of iemand in je familie die vast loopt, hier te ontplooien!
Martijn Snoek
De Loods is een ontzettend fijne plek, waar je mag zijn wie je bent. En in je eigen tempo mag leren. Je mag er ervaren wat er goed gaat dat vooral. En als er iets iets staan ze voor je klaar! Ze hebben er allemaal een hart van GOUD. Ik ben ze dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van Loods360.
Vera Kamperman

Samenwerkingen

Zorgen voor een goede samenwerking met andere zorginstanties en gemeenten draagt bij aan de kwaliteit van onze zorg.

Samenwerking Puts Bazar
Logo Loods

Industriestraat 23b

7005 AN Doetinchem

0544 – 700202

info@workmatecompany.nl