nieuws

Expositie SKB Winterswijk

3 oktober 2022

Afgelopen zaterdag hebben we schilderijen mogen ophangen op twee poli’s in het SKB Ziekenhuis in Winterswijk. Dit is de eerste keer dat wij de schilderijen van onze deelnemers tentoon mogen stellen op een externe plek. Deze schilderijen zijn gemaakt door onze deelnemers op de dagbesteding. We kozen voor kleurrijke schilderijen, speciaal om de bezoekers in het ziekenhuis op te vrolijken. De werken hangen er de aankomende drie maanden en zijn ook te koop. We bedanken de Commissie Kustwerken van het SKB voor deze mooie kans!

Vlaggenlijnen voor Confetti & Co

25 maart 2022

Met de reststoffen van RHJ Design (de meubelmakerij in hetzelfde pand als Loods360) en met diverse soorten papier van mooie kwaliteit maken onze deelnemers vlaggenlijnen voor feestwinkel Confetti & Co. Deze winkel is ook een dagbestedingsplek van Workmate Company, waar deelnemers de kneepjes van het detailhandel vak leren. We kiezen bij ons de prints en maken de vorm, in de winkel maken ze er vervolgens een vlaggenlijn van. Binnenkort kan de klant daar ook kiezen voor een costum made vlaggenlijn, door zelf de stoffen te kiezen en een tekst op de vlaggenlijn te laten bedrukken. 

Overname Loods360 door Workmate Company

01 juli 2020

Loods360 is een sfeervol ingerichte werkplek aan de industriestraat in Doetinchem, met beneden verschillende werkruimtes en op de tweede verdieping een klaslokaal, de sportstudio en een flexplek. Vanuit jarenlange ervaringen in het werken met mensen met autisme heeft Loods360 een passend aanbod weten te creëren. Ieder kan en mag op zijn of haar eigen manier ontwikkelen, middels een creatieve, sportieve en coachende manier.

Logo Loods

Industriestraat 23b

7005 AN Doetinchem

0544 – 700202

info@workmatecompany.nl