Creatief ontwikkelen

BE CREATIVE

In de Loods kunnen mensen met autisme op hun eigen tempo en op hun eigen manier zichzelf creatief ontwikkelen. Deze manier van werken zal bijdragen aan een zo zelfstandig mogelijk leven. Binnen onze dagbesteding/arbeidstraining werken wij aan werkhoudingsvaardigheden, sociaal- communicatieve vaardigheden en de emotionele ontwikkeling in het acceptatieproces rondom het autisme. Er wordt gekeken naar wat iemand kan en waar zijn of haar mogelijkheden liggen en of er inzicht te krijgen is in wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.

Uit ervaring is gebleken dat een ontwikkelgerichte creatieve dagbesteding heel goed naast een arbeidstraining kan bestaan. De manier van begeleiden/trainen wijkt niet af van arbeidstraining of dagbesteding.
De intensiteit is hetzelfde, het ontwikkelgerichte creatieve karakter is hetzelfde en de zorg/begeleiding op maat is ook hetzelfde. Wat het anders maakt is dat het doel en de “druk” van het ontwikkelen anders is. Mensen met autisme hebben tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. Bij ons krijg je uiteraard die tijd.

WAT KAN JE DOEN?

Het creatieve aanbod is zeer divers. Op alle vlakken helpen we jou, maar geven we je vooral de ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen. 

SCHILDEREN

TEXTIEL BEWERKEN

KERAMIEK

HOUT BEWERKEN

MEUBELS PIMPEN

Logo_Loods-360_Website-removebg-preview

Industriestraat 23

7005 AN Doetinchem

0544 – 700202

info@workmatecompany.nl