Creatief ontwikkelen

BE CREATIVE

Bij Loods360 bieden wij de tijd en ruimte aan mensen met autisme om op hun eigen tempo en op hun eigen manier zichzelf middels creatieve middelen te ontwikkelen. Deze manier van werken zal bijdragen aan een zo zelfstandig mogelijk leven waarin de kwaliteit van het leven een belangrijk onderdeel is.

De leeftijd om deel te nemen aan de dagbesteding is minimaal 12 jaar. We kijken altijd of ons aanbod, onze werkwijze en onze begeleidingswijze passen bij jou. De diagnose is daarin niet lijdend of bepalend.

Binnen onze ontwikkelgerichte dagbesteding werken wij verschillende vaardigheden. Dat zijn onder ander: werkhoudingsvaardigheden, sociaal- communicatieve vaardigheden en het acceptatieproces rondom het autisme. Er wordt gekeken naar wat iemand kan en waar zijn of haar mogelijkheden liggen. Daarbij maken we inzichtelijk wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren op verschillende deelgebieden van het leven. Jij en jouw zorgvraag staan daarbij altijd voorop. 

Het is belangrijk dat de werkzaamheden voor jou nuttig, helder en concreet zijn. Samenwerkingen met echte bedrijven als feestwinkel Confetti & Co en meubelmakerij RHJ Design maakt dat je waardevolle taken verricht. Ook werken we binnen de Loods aan een eigen productielijn waarin de zorg voor jou, en niet het product, voorop staat. We maken zo de wereld een stukje groter om met een nieuwe, frisse en realistische blik naar de toekomst te kijken. Op deze manier kunnen we jou voorbereiden op een traject richting de arbeidsmatige dagbesteding, doorstroming binnen het onderwijs, de arbeidsmarkt of een ander vervolgtraject. de focus ligt altijd op jouw leven waarin zelfstandigheid, kwaliteit en plezier voorop staan. 

WAT KAN JE DOEN?

Het creatieve aanbod is zeer divers. Op alle vlakken helpen we jou, maar geven we je vooral de ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen. 

SCHILDEREN

TEXTIEL BEWERKEN

HOUT BEWERKEN

Keramiek

Logo Loods

Industriestraat 23b

7005 AN Doetinchem

0544 – 700202

info@workmatecompany.nl