Over loods360

Vanuit passie, gedrevenheid, kennis, ervaring, creativiteit en sportiviteit hebben wij een passende plek weten te creëren, Loods360. Wij zijn gevestigd aan de Transportweg 7-07 te Doetinchem. Hier vindt je de loods en de sportstudio waarin wij een ontwikkelgericht creatief en sportief aanbod aan kunnen bieden. Daarnaast wordt er ook individuele begeleiding geboden en ondersteuning in het gezinssysteem en de  leef/leer en werkomgeving.

 

Ik ben Claudia Ambaum, in 2012 ben ik begonnen om mijn droom te realiseren; een plek creëren waar mensen met autisme mogen zijn en ontwikkelen op hun eigen manier. Mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme heeft mij leren kijken en luisteren naar wat nodig is. De ervaring heeft mij geleerd dat wanneer ik op een creatieve manier coach, ik de vraag helder krijg en daar een passend aanbod op in kan zetten. Hierdoor kan ik in de samenwerking met de klant en zijn omgeving de weg uitzetten naar een gelukkiger en zelfstandiger leven. Door met mensen samen te werken die dezelfde visie dragen kunnen wij de begeleiding en ondersteuning zo passend mogelijk maken.

 

Ik ben Fred Gerritse, de afgelopen jaren heb ik mij mogen specialiseren in het sportief ontwikkelen en trainen van mensen met autisme. Hieruit is het idee voortgekomen om Work-Aut op te zetten, de sportstudio binnen Loods360. Als trainer en speler heb ik binnen de sportwereld op verschillende niveaus, van amateur tot aan betaald voetbal, ervaring opgedaan in zowel groeps- als individuele training en begeleiding. Op het maatschappelijke vlak ben ik werkzaam geweest bij Justitie als groepsleider / coördinator vrije tijd met de doelgroepen volwassenen en jeugdigen. In mijn functie als coördinator vrije tijd waren sport en spel een groot deel van mijn werkzaamheden. Tevens heb ik 12 jaar binnen de Forensische Psychiatrie gewerkt als sociotherapeut waarin ik ruime kennis van verschillende persoonlijkheid problematieken heb opgedaan.